Aromaterápia

Az aromaterápia az illóolajokkal történő gyógyítás művészete. Az illóolajokat a növények azért állítják elő, hogy védelmezzék magukat, és kommunikáljanak egymással.

Az illóolajok tehát információt tartalmaznak. Ha valaki érti ezt a kódolt üzenetet, akkor képessé válik arra, hogy az illóolajok támogatását kérje az élet legkülönbözőbb szakaszaiban. 

Az illóolajok ugyanis segíthetnek nekünk visszatalálni önmagunkhoz, helyreállítani a felborult egyensúlyt, ezáltal gyógyítani minket.

Aromaterápiás tanácsadás és személyre szabott illóolaj keverék készítése

IDŐTARTAM: 60-90 PERC
TANÁCSADÁS ÁRA: 10.000 Ft
melyből 5.000,- beszámításra kerül a keverék, vagy a kezelés árába

Minden betegség, vagy diszharmónia a lélekben gyökerezik, és a célja, hogy jelezzen nekünk valamit. Ha megtaláljuk a probléma okát, tudatosítjuk, és annak megfelelően változtatunk az életünkön, akkor a jelzés okafogyottá válik, és enyhül, vagy akár meg is szűnik.

A probléma feltárását terápiás beszélgetés segíti, ami felfogható egyfajta holisztikus coachingként is. Megvizsgáljuk az élethelyzetet, folyamatot, problémát, amiben benne vagy, az intuíciót és egyéb eszközöket, technikákat hívunk segítségül, hogy megtaláljuk a probléma okát. 

Ezután közösen, az egyéni igényeknek megfelelően összeállítjuk a terápiát. 

A lelki sebek gyógyítására a legmegfelelőbb aromaterápiás megoldás az olfaktor-terápia, hiszen a szaglásunkon keresztül a személyre-, és problémára szabott illóolaj keverékben lévő információ közvetlenül a vegetatív idegrendszerhez kerül, és ott kifejti hatását.