Energiagyógyászat

A holisztikus szemlélet értelmében az ember a test, a lélek és a szellem egységében létezik. Ezek folyamatosan hatnak egymásra, alakítják egymást, így létrehozva aktuális fizikai, érzelmi és mentális állapotunkat. „Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent.” – szól az egyetemes törvény. Ennél fogva a szépség és az egészség rokon fogalmak, egyik sem létezhet a másik nélkül. Az energetikai kezelések segítenek egyensúlyba kerülni önmagunkkal és a külvilággal, hogy aktiválhassuk a bennünk rejlő erőket, így felvértezve minket az élet viszontagságaival szemben.

Reiki kezelés

IDŐTARTAM: 60 PERC
KEZELÉS ÁRA: 10.000Ft

A reiki egy ősi tudáson alapuló, energiaátadással dolgozó kézrátétes gyógymód, mely az 1900-as évek elején japán közvetítéssel jutott el ismét hozzánk. A reiki isteni, intelligens életenergia, melyet saját és környezetünk testi-lelki egészsége érdekében a megfelelő helyre irányíthatunk, koncentrálhatunk, így segítve a gyógyulást és a harmónia elérését.

A reiki többek közt aktiválja a test öngyógyító erőit, harmonizálja az aurát, oldja az energetikai blokkokat, csillapítja a fájdalmat és ezáltal előmozdítja a spirituális fejlődést.

A reiki használatának másik, igen különleges módja az, hogy a mentális vagy pszichoszomatikus problémák megoldására pozitív képeket vetítünk ki, ezzel támogatva a probléma feloldását.

A reikivel távkezelés is végezhető!

A kezelés főbb mozzanatai:

  • auraharmonizálás
  • csakratisztítás
  • egyénre szabott reiki kezelés

AROLO - atlantiszi energetikai kezelés

1 ALKALOM ÁRA: 10.000 Ft

Az AROLO egy összetett energetiai kezelési módszer, ami mögött egy átfogó filozófiai, spirituális és tudományos rendszer húzódik meg. Ez a tudás egészen atlantiszig nyúlik vissza, és a ma reikiként ismert technika is a részét képezi, de valójában sokkal több annál.

Különlegessége, hogy állapotfelmérésre is alkalmas. Ez lehetővé teszi az éppen aktuálisan megnyilvánuló diszharmóniák okainak felismerését, feltárását. Felismerhetővé válnak az elakadást okozó testi-lelki, vagy éppen spirituális tanulófolyamatok is. 

Az AROLO diagnosztikai része izomtesztelésen alapul, hasonlóan a kineziológiához, viszont más energetikai háttérrel, a szimbólumok szintjén dolgozik, így tisztább, pontosabb eredményt hozhat.

Az okok felismerése, és a probléma célzott kezelése rendkívül hatékonnyá teszi ezt a módszert. Segítségével gyorsabban és könnyebben átlendülhetünk a nehézségeken.

Az AROLO-t sokféleképp használhatjuk, illetve kombinálhatjuk egyéb technikákkal is. Az állapotfelmérésen kívül alkalmas energetikai kezelésre, de a segítségével pl. kitesztelhetjük a számunkra legmegfelelőbb gyógyszereket, vagy akár meghatározhatjuk, azt is, hogy milyen ásványi anyagokra van szüksége a szervezetünknek a jobb működéshez.

Aktív szellemgyógyászat

IDŐTARTAM: 60 PERC
KEZELÉS ÁRA: 10.000 Ft

Az aktív szellemgyógyászat egy rendkívül sokoldalúan használható energiagyógyászati technika, ami segítségével ráhangolódhatunk a másik ember energiatestére, és érzékelhetjük az ott megbújó diszharmóniákat, blokkokat, és elváltozásokat. 

A szellemgyógyászat továbbá lehetőséget kínál a tünetek gyors enyhítésére, illetve a belső egyensúly visszaállítására. A színek és a kristályok energiáját célzottan és tudatosan használva dolgozhatunk közvetlenül a probléma helyén, így a hatás valóban gyors és hatékony. 

Remekül kombinálható más energiagyógyászati technikákkal, és beépíthető a kozmetikai kezelésekbe is.

Az aktív szellemgyógyászat távkezelésre is alkalmas!

Kristályprogramozás és gyógyászat

1 ALKALOM ÁRA: 10.000 Ft

A kristályok a rend és a tudás hordozói. Nem véletlen, hogy minden ősi civilizáció nagy becsben tartotta őket, és különböző hatásokat tulajdonítottak nekik. A kristályok gyógyító, védelmező vagy éppen a spirituális tanulófolyamatokat támogató hatásait mind a mai napig használjuk. A legtöbben tudják, hogy a kristályokat használat előtt meg kell tisztítani, de fontos az is, hogy a kristályok programozhatóak is. Így az eredeti tulajdonságaikat felerősíthetjük, sőt, akár újakkal is elláthatjuk őket! Az így beprogramozott, beavatott ásványok sokkal erősebben képesek kifejteni hatásukat, és alkalmasak energetikai tisztításra, harmonizálásra is!

Ha szeretnél a saját igényeidhez programozott kristályt, vagy kipróbálnád a kristályokkal való gyógyászatot, akkor jelentkezz be hozzám!

A kezelés főbb mozzanatai:

  • auratisztítás
  • egészségre hangolás
  • auraharmonizálás

Metamorf érintésterápia

IDŐTARTAM: 60 PERC
KEZELÉS ÁRA: 10.000 Ft

A metamorf masszázs valójában nem is masszázs, hanem egy gyengéd, de hatásos lelki blokkoldó technika. A kezelés meditatív állapotban zajlik, a tudatalattiban lévő blokkokat egy speciális érintéstechnika segítségével oldjuk.

A tudatunk a tudatalattiba száműzi azokat a fájdalmas emlékeket, traumákat, amiket nem tudtunk életünk során megoldani. Itt raktározódnak el a magzati- és a kisgyermekkorban átélt megpróbáltatásaink is, de egészen addig gyűjtjük ide a “lelki szemetet”, ameddig valamilyen technikával ki nem oldjuk, fel nem dolgozzuk azokat.

A tudatalattiban raktározott sérülések, blokkok kihatnak a személyiségünkre, és az életünkre is, mivel akadályozzák az energia áramlását a testünkben. Ez az elakadás pedig megakadályozza, hogy teljes, örömteli életet éljünk. A metamorf masszázs segítségével ezeket a hátráltató tényezőket feloldhatjuk, így nyitottabbá, oldottabbá válhatunk, megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk is.

Fontos! Az első metamorf masszázs csak 3 alkalmas kúrában vehető igénybe, ennyi kezelés szükséges ahhoz, hogy a blokkoldás valóban hatékony és teljes legyen! A további alkalmak történhetnek egyedi kezelés formájában is!

Angyalgyertya készítés

Az angyalok különlegesen tiszta és gyógyító energiája bárki számára hozzáférhető, aki kellően nyitott a fogadásukra. Nincs más dolgunk, mint kérni a támogatásukat, segítségüket, és ők eljönnek hozzánk. 

A kezelések során én is gyakran hívom őket, és érzékelem a jelenlétüket. Ők mindig tudják, hogy milyen módon lehetnek a leginkább segítségünkre, hogy mire van a leginkább szükségünk. 

Az angyalgyertya megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az angyalokkal, hiszen a gyertyát készítés közben “beavatom” az adott angyal energiájába, így bármikor, amikor meggyújtod, kiárasztja magából ezt az energiát. 

Néhány téma, amiben kérheted a segítségüket: védelem, biztonság, erő, gyógyulás, egészség, spirituális fejlődés, kommunikáció, kapcsolódás, tanulás, siker, pénzügyek, szeretet, elfogadás, elengedés, béke… 

Előzetes egyeztetés után, személyre szabottan készítem el az angyalgyertyákat!

 

ANGYALGYERTYA ÁRA (mérettől függően): 3000-5000,-