Szertartások, események

A holisztikus szemlélet értelmében az ember a test, a lélek és a szellem egységében létezik. Ezek folyamatosan hatnak egymásra, alakítják egymást, így létrehozva aktuális fizikai, érzelmi és mentális állapotunkat. „Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent.” – szól az egyetemes törvény. Ennél fogva a szépség és az egészség rokon fogalmak, egyik sem létezhet a másik nélkül. Az energetikai kezelések, szertartások segítenek egyensúlyba kerülni önmagunkkal és a külvilággal, hogy aktiválhassuk a bennünk rejlő erőket, így felvértezve minket az élet viszontagságaival szemben.

Angyali estek

Havonta megrendezésre kerülő tematikus estek

IDŐTARTAM: 3-4 óra
HOZZÁJÁRULÁS: 3.000 Ft/alkalom

Önismeret, spiritualitás, ezotéria… Ha érdeklődsz ezek iránt a témák iránt, de bizonytalan vagy és elveszve érzed magad, akkor most kötelezettségektől és előítéletektől mentesen ismerkedhetsz meg velük, vagy mélyítheted el a már meglevő tudásodat az Angyali Estek eseménysorozat alatt.

Minden hónapban más témával várlak a szalonomban, ahol kötetlen beszélgetés, vagy valamilyen elmélyült közös tevékenység formájában ismerkedhetsz meg a spiritualitással, vagy különböző ezoterikus irányzatokkal, eszközökkel, stb. Az eseményen meghallgathatod mások tapasztalatait, kérdezhetsz és természetesen a véleményedet is megoszthatod.

Célom, hogy megmutassam, hogy a spiritualitás nem feltétlenül egy túlmisztifikált, titkokkal teli, elzárt, és rejtélyes világ, hanem sokkal inkább egy szemléletmód, vagy világnézet, ami segíthet minket a hétköznapok során megőrizni a kiegyensúlyozottságunkat és lelki békénket.

Az első alkalom március 14-én lesz, 15 órától.
A téma: Élet az angyalokkal
Hozzájárulás: 3000,-

Miről fogunk beszélgetni?
– Kik az angyalok?
– Az angyalok rendjei
– Hogyan, és miben segíthetnek nekünk az angyalok?
– Az angyalok hívása
– Mit kell tudni az őrangyalokról?
És bármiről, ami még idő közben feljön! 🙂

Részvételi szándékodat kérlek jelezd üzenetben!

Mengalir rituálé
Éld át a különleges áramlás-élményt!

IDŐTARTAM: 120 PERC
KEZELÉS ÁRA: 15.000Ft

A mengalir szanszkrit eredetű szó, jelentése áramlat, vagyis az életerő áramlása. Arra a törvényszerűségre utal, hogy ami él, az mozgásban van, áramlik. Ha úgy érezzük, hogy az életünk megrekedt, akkor valójában csak megpróbálunk ellenállni ennek az áramlásnak. Izmaink megfeszülnek, görcsök, fájdalmak jelentkezhetnek a testünkben, lelkünk pedig kétségbeesetten próbál szabadulni a kényszeredett helyzetből. Ilyenkor érdemes ellazulnunk, elvárások nélkül magunkba tekintenünk, és hagynunk, hogy az élet csak úgy megtörténjen velünk, így újra megérezhetjük az élet áramlását.

Ebben nyújt támogatást ez szerető gondoskodással megkomponált kezelés. A rituálé kezdetén hangtálakkal hozzuk rezgésbe a teret, és harmonizáljuk az energiákat, majd aventurin és hegyikristály kövekkel masszírozzuk az arcot és a dekoltázst. A különleges masszázstechnika intenzív flow-élményt nyújt, és mély, meditatív állapotba juttat. Mindezt egy különleges összetevőkből álló illóolaj keverék egészíti ki, mely belső utazásra hívja a lelket.

Ennek a speciális kezelésnek hála testi-lelki szinten is megélhetjük a harmóniát, a csendben meghallhatjuk lelkünk üzenetét, régen elfeledett titkok nyomára bukkanhatunk, oldhatjuk a félelmeinket, blokkjainkat, új célokat tűzhetünk magunk elé… Vagyis megtapasztalhatjuk milyen a jelen pillanatban létezni.

A kezelés főbb mozzanatai:

 • test ellazítása
 • harmonizálás hangtálak segítségével
 • arctisztítás
 • peeling
 • hatóanyag bemasszírozása
 • mengalír masszázs – drágaköves mélyrelaxáló masszázs
 • visszavezetés

A női élet változásai

Életszakaszokba beavató testkezelések

IDŐTARTAM: 120 PERC
1 ALKALOM ÁRA: 15.000 Ft

A női élet tele van változásokkal és kihívásokkal. A régi időkben ezekre különleges beavató szertartásokkal készítették fel az új életszakaszba lépő nőket. Sajnos ezek a hagyományok már csak kevés helyen élnek, pedig most is nagy szükség lenne rájuk.

A nők felé támasztott elvárások sokszor drasztikusan megváltoznak egy új szakaszba lépéskor, mi magunk azonban nem feltétlenül kapunk megfelelő támogatást ennek megéléshez. Csak igyekszünk minél hamarabb túlesni rajtuk, és próbálunk úgy tenni, mintha az átalakulás nem lenne hatással a mindennapi életünkre.

Ezzel szemben szükség lenne a test és a lélek összehangolására, hogy a lelkünk utolérjen minket, és a változások közepette is magabiztosan, rugalmasan és alázattal tudjunk szembenézni az élettel!

Ezeknek megfelelően különböző rituálékat tartok:

 • az első menstruáció időszaka, nővé érés
 • a menyasszonyság időszaka, asszonnyá válás
 • a várandósság időszaka, anya születik
 • a változás időszaka, a bölcs asszony

A kezelés főbb mozzanatai:

 • lábfürdő
 • közös ima, áldás
 • ellazítás
 • a talp és a gerinc bedörzsölés illóolajokkal
 • teljes testmasszázs a rituálénak megfelelő illóolaj keverékkel
 • visszavezetés

Reiki kezelés

IDŐTARTAM: 60 PERC
KEZELÉS ÁRA: 10.000Ft

A reiki egy ősi tudáson alapuló, energiaátadással dolgozó kézrátétes technika, mely az 1900-as évek elején japán közvetítéssel jutott el ismét hozzánk. A reiki isteni, intelligens életenergia, melyet saját és környezetünk jólléte érdekében a megfelelő helyre irányíthatunk, koncentrálhatunk, így segítve a belső harmónia elérését.

A reiki többek közt harmonizál, aktiválja a test öngyógyító erőit, harmonizálja az aurát, oldja az energetikai blokkokat és a stresszt, ezáltal előmozdítja a spirituális fejlődést és a tudatosságot.

A reikivel távkezelés is végezhető!

 A reiki nem helyettesít semmilyen orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést! Betegség esetén fordulj szakképzett orvoshoz! 

A kezelés főbb mozzanatai:

 • auraharmonizálás
 • csakratisztítás
 • egyénre szabott reiki kezelés

Kristályprogramozás

1 ALKALOM ÁRA: 10.000 Ft

A kristályok a rend és a tudás hordozói a világban. Nem véletlen, hogy minden ősi civilizáció nagy becsben tartotta őket, és különböző hatásokat tulajdonítottak nekik. Ezeket a pozitív hatásokat mind a mai napig használjuk. 

A legtöbben tudják, hogy a kristályokat használat előtt meg kell tisztítani, de fontos az is, hogy a kristályok programozhatóak is. Így az eredeti tulajdonságaikat felerősíthetjük, sőt, akár újakkal is elláthatjuk őket! Az így beprogramozott, beavatott ásványok sokkal erősebben képesek kifejteni hatásukat, és alkalmasak energetikai tisztításra, harmonizálásra is!

Ha szeretnél a saját igényeidhez programozott kristályt, vagy kipróbálnád a kristályokkal való munkát, akkor jelentkezz be hozzám!

Metamorf masszázs

IDŐTARTAM: 60 PERC
KEZELÉS ÁRA: 10.000 Ft

A metamorf masszázs valójában nem is masszázs, hanem egy gyengéd, de hatásos lelki blokkoldó technika. A kezelés meditatív állapotban zajlik, a tudatalattiban lévő blokkokat finom érintésekkel oldjuk.

A tudatunk a tudatalattiba száműzi azokat a fájdalmas emlékeket, traumákat, amiket nem tudtunk életünk során megoldani. Itt raktározódnak el a magzati- és a kisgyermekkorban átélt megpróbáltatásaink is, de egészen addig gyűjtjük ide a “lelki szemetet”, ameddig valamilyen technikával ki nem oldjuk, fel nem dolgozzuk azokat.

A tudatalattiban raktározott sérülések, blokkok kihatnak a személyiségünkre, és az életünkre is, mivel akadályozzák az energia áramlását a testünkben. Ez az elakadás pedig megakadályozza, hogy teljes, örömteli életet éljünk. A metamorf masszázs segítségével ezeket a hátráltató tényezőket feloldhatjuk, így nyitottabbá, oldottabbá válhatunk, megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk is.

Fontos! Az első metamorf masszázs csak 3 alkalmas kúrában vehető igénybe, ennyi kezelés szükséges ahhoz, hogy a blokkoldás valóban hatékony és teljes legyen! A további alkalmak történhetnek egyedi kezelés formájában is!

Angyalgyertya készítés

Az angyalok különlegesen tiszta és pozitív energiája bárki számára hozzáférhető, aki kellően nyitott a fogadásukra. Nincs más dolgunk, mint kérni a támogatásukat, segítségüket, és ők eljönnek hozzánk. 

A kezelések során én is gyakran hívom őket, és érzékelem a jelenlétüket. Ők mindig tudják, hogy milyen módon lehetnek a leginkább segítségünkre, hogy mire van a leginkább szükségünk. 

Az angyalgyertya megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az angyalokkal, hiszen a gyertyát készítés közben “beavatom” az adott angyal energiájába, így bármikor, amikor meggyújtod, kiárasztja magából ezt az energiát. 

Néhány téma, amiben kérheted a segítségüket: védelem, biztonság, erő, spirituális fejlődés, kommunikáció, kapcsolódás, tanulás, siker, pénzügyek, szeretet, elfogadás, elengedés, béke… 

Előzetes egyeztetés után, személyre szabottan készítem el az angyalgyertyákat!

ANGYALGYERTYA ÁRA (mérettől függően): 3000-5000,-