Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Szavainknak és gondolatainknak mágikus-teremtő ereje van, ezért fontos, hogy kívánságainkat, kéréseinket hogyan fogalmazzuk meg. A fogadalmak, vagy eskük, amiket teszünk, sokszor nem “évülnek el” akkor se, ha az adott életnek vége szakad. A lélek emlékszik rájuk, és ezek a kötöttségek bizony megnehezíthetik az életünket, és sok galibát okozhatnak.

A leggyakrabban szegénységi vagy szüzességi fogadalmakkal találkozhatunk, de a házastársi eskü, vagy az örökre szóló szerelmi ígéretek lenyomatai is sokszor ott bújkálnak a megoldhatatlannak látszó konfliktusok mögött.

Fontos megjegyezni, hogy azokat a fogadalmakat, amiket mi tettünk, csak mi magunk oldhatjuk fel. Mivel én is egyre többször találkozok ezzel problémával, szeretnék segítséget nyújtani a fogadalmak és egyéb kötések feloldásához, elengedéséhez.

A szertartást a legjobb teliholdkor elvégezni, este vagy éjjel, ügyelve arra, hogy senki ne zavarjon meg közben. Ahhoz, hogy a rítus igazán jól működjön, fontos, hogy a megfelelő állapotba, rezgésszintre emeljük magunkat. Csendesedjünk el, meditáljunk, vagy imádkozzunk, gyújtsunk meg egy füstölőt és/vagy egy fehér gyertyát. Másoljuk le (vagy alakítsuk magunkra) az alábbi szöveget, hívjuk segítségül a saját segítőinket, angyalokat, vagy ami/aki épp jön… Majd ezután olvassuk fel hangosan, határozottan a szöveget, és végül írjuk alá.

Én, XY, szabad akaratomból eltörlöm és érvénytelenítem minden eddigi megállapodásomat, szerződésemet, eskümet és fogadalmamat, amit jelenlegi, vagy előző inkarnációmban tettem, vagy mások helyeztek rám.

Szabad akaratomból feloldozom magam, és semmisnek nyilvánítom ezeket, hogy a továbbiakban ne gátoljanak abban, hogy megéljem igazi, isteni önvalómat, a saját utamat járjam, és a saját élettervemnek megfelelően fejlődjek, tapasztaljak.

Kérem Istent, Michael arkangyalt, Szűz Máriát, stb. hogy Fényükkel és Szeretetükkel támogassanak ebben és segítsék kérésem teljesülését, majd mindazt a negatív energiát, amit most elengedek,  emeljék a Fénybe, hogy ott megtisztulva, átalakulva, új tartalmat nyerve szolgáljon engem, és ezáltal az én szívem, lelkem, szellemem megkönnyebbülhessen.

Most elengedem a fájdalmat, elengedem a múltat, és mindazt, ami már nem szolgál engem. Mostantól csak az újat teremtem.

Így legyen, és így van!

Természetesen nem állítom, hogy ettől egy csapásra megváltozik az egész életed… De ártani nem árthat, és ha van olyan dolog, aminek az elengedésére készen állsz, akkor ez a kis szertartás megkönnyítheti a folyamatot.

Használd egészséggel! 🙂

Letölthető verzió: Fogadalmak oldása

Oszd meg, ha tetszik a cikk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük