Ingyenesen letölthető anyagok

Szavainknak és gondolatainknak mágikus-teremtő ereje van, ezért fontos, hogy kívánságainkat, kéréseinket hogyan fogalmazzuk meg. A fogadalmak, vagy eskük, amiket teszünk, sokszor nem “évülnek el” akkor se, ha az adott életnek vége szakad. A lélek emlékszik rájuk, és ezek a kötöttségek bizony megnehezíthetik az életünket, és sok galibát okozhatnak.

A fogadalmakat, amiket mi tettünk, csak mi magunk oldhatjuk fel. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani a következő dokumentummal.

LETÖLTÉS

Sokszor bele se gondolunk abba, hogy életünket mennyire meghatározzák a fogantatásunk, magzati létünk, születésünk, és az első 6 évünk történései. Rengetegen szenvednek attól, hogy annak idején, gyerekkorukban nem érezhették a szülői szeretetet és gondoskodást. Ez esetben az alapvető biztonságérzet sérül, ami aztán felnőtt korban önbizalomhiányhoz, kishitűséghez, irracionális félelmekhez, vagy akár depresszióhoz is vezethet – többek között. Ez a kis gyakorlat segíthet abban, hogy oldódjanak bennünk a szülői mintákkal kapcsolatos blokkok, negatív érzések, traumák! 

LETÖLTÉS

Fizetős tartalmak

hamarosan!

Ha szeretnéd a fenti hangfelvételeket, írj az info@galamboseszter.hu email címre!

A hanganyagokat online küldöm, de CD-n, postán küldve is lehetőség van megrendelni őket! Ez esetben plusz 1500Ft a többlet díj, mely tartalmazza a postaköltség árát is.