Rólam

A szépségápolás művészet. Az ápolt külső üzenet a külvilágnak, tisztelet magunk és mások iránt.”
Feller Adrienne 

  

Galambos Eszter vagyok, az AROMAHÁZ megálmodója. Az elmúlt 10 évem a szépség körül forgott. Sminkesként magazinokban, reklámokban jelentek meg a munkáim, emberek százát varázsoltam szebbé. Idővel azonban rá kellett jönnöm, hogy a szépség valójában sokkal több, mint az emberek arcára felkent festék. A szépség belülről fakad – mondják, és milyen igaz! A legtehetségesebb sminkes, a legjobb arcfesték se képes visszaadni az embernek a belülről sugárzó harmóniát, ami szerintem a szépség esszenciája.

Felébredt bennem a vágy, hogy a szépséget ne csak kívülről szemléljem, hanem a mélyére lássak, megértsem és segítsek a felszínre hozni. Mert a SZÉPSÉG mindenkiben ott van, csak sokszor nem látjuk, mert ebben a rohanó világban nincs időnk megállni, nincs időnk törődni magunkkal, nincs időnk szeretni magunkat. Enélkül pedig a szépség csak egy illúzió, ami elröppen az évek előrehaladtával.

Mindegy, hogy sminkelek, vagy szépségterapeutaként tevékenykedek, mindig igyekszem meglátni a vendégeim LELKÉT az arc mögött. Mert hiszem, hogy semmilyen kence nem képes annyira megszépíteni az embert, mint a törődés, az őszinte odafordulás, a szeretet. Minden kezelést ebben a szellemben végzek, a vendégeim legnagyobb örömére!

Ehhez a szellemiséghez tökéletes társra találtam az ADRIENNE FELLER kozmetikumokban. A tiszta növényi hatóanyagok, a csodálatos illatok és a különleges, relaxáló technikák képesek teljesen ellazítani bárkit. És ekkor történik meg a csoda… Ha nem hiszed el, gyere el és próbáld ki!