Szalonetikett

Kedves Vendégeim,

kérlek, engedjétek meg, hogy kicsit részletesebben is bemutassam Nektek a kozmetikai szalonomat és a kezelések menetét! A kezelésekről és rólam olvashattatok már a szalon honlapján, de szeretnék megosztani veletek pár gyakorlati jellegű információt, és szabályt is! A szalonban igyekeztem mindent úgy kialakítani, hogy a Ti kényelmeteket szolgálja, de ha bármilyen tanácsotok, építő jellegű kritikátok, vagy akár kérdésetek van, akkor kérlek, írjátok meg nekem az info@galamboseszter.hu email címre, vagy a Galambos Eszter szépségterapeuta oldalon keresztül!

A szalonban rajtunk kívül nincs senki, ezért nincs semmi, ami megzavarhat Téged a kezelés közben. Számomra természetes, hogy egyszerre csak egy vendéggel foglalkozok, és neki szentelem a teljes figyelmemet. A kezelések előtt és után van lehetőség beszélgetésre, a kezelések azonban csendben zajlanak, ezzel is támogatva a teljes ellazulást. A kezelések úgy vannak megkomponálva, hogy ne legyenek bennük üresjáratok, azaz ok nélkül nem hagylak magadra, nem nyomogatom a telefonomat, és nem trécselek a kollégákkal.
 
Szeretném, ha otthon éreznéd magad a szalonban, és a küszöbön belépve le tudnád tenni a mindennapok nyűgjét. Ezért igyekszem mindent megtenni a kényelmedért, vendégpapucsba bújtatlak és finom gyógyteával kínállak. Cserébe kérlek, némítsd le a telefonodat! Az első alkalommal ki kell töltened egy konzultációs kérdőívet, amiben az egészségi állapotodról, életmódodról, szokásaidról kérdezlek, hogy a leginkább neked való kezelést, és termékeket tudjam ajánlani. Közben kártyát húzunk, és átbeszéljük a leginkább aktuális problémákat, történéseket, amik foglalkoztatnak téged! Ezek alapján összeállítom a kezelést, átbeszéljük a részleteket és a várható költségeket, aztán kezdődhet is a kezelés! A kezelések során mindig tiszta és/vagy egyszer használatos lepedőt, törülközőt, takarót és kis ruhát adok a személyes higiénia betartása érdekében. A legtöbb kezelés során fejpántot is használok, de sajnos nem tudok rá garanciát vállalni, hogy nem lesz olajos vagy krémes a hajad.
 
A kezeléseket mindig igyekszem időben befejezni, hogy legyen időd magadhoz térni, és meg tudjuk beszélni a tapasztalataidat, illetve hogy milyen kezeléseket, termékeket javaslok a későbbiekben!
 
 
Az erősségeim az arckezelések és testkezelések, különböző masszázsok, az energetikai kezelések és a szakrális aromaterápia. igyekszem ezekre helyezni a hangsúlyt, hiszen ezzel tudok a legtöbbet adni Neked! Emiatt a szőrtelenítés (kivéve a szemöldökszedést) valamint a szempilla,- és szemöldökfestések hiányoznak a repertoárból.
 
 
Bár nem végzek értékesítést, nagyon szívesen segítek az otthoni bőrápolásban, ha érdekel valamelyik termék, tudok mintát adni, hogy ki tudd próbálni! Természetesen tudok segíteni a beszerzésben is, ha úgy érzed, hogy szükséged van valamire!
 
 

Fontos tudnivalók a szalonról:


Megközelítés:
A szalon címe: 1145 Budapest, Uzsoki utca 30. azonban nincs külön házszám, az Uzsoki Kórház régi bejáratával szembeni különálló kis épületben találsz.

Parkolás:
A parkolás az utcán megoldott, azonban sokszor kevés a hely, kérlek, ezt kalkuláld bele az érkezésbe, ha autóval jössz!

A dohányzás és alkoholfogyasztás a szalon területén szigorúan tilos!

Annak érdekében, hogy az általatok is megszokott magas színvonalon tudjak dolgozni, fontos, hogy figyeljünk egymásra, és tiszteljük egymás idejét. Ezért kérlek a következőkre figyelj oda, ha hozzám érkezel:
Időpontfoglalás:
A kezelések igénybe vételéhez előzetes bejelentkezés, és időpontfoglalás szükséges. Időpontot hétköznapokra 9-18 órai kezdéssel tudsz kérni, de természetesen egyedi esetekben, megbeszélés után más időpontok is szóba jöhetnek! Ennek feltételei eltérhetnek a szokásostól!

Késés:
kérlek, hogy amennyiben 5 percnél többet késel a megbeszélt időpontról, értesíts valamelyik elérhetőségemen – lehetőleg írásban! A kezelés időtartamát a következő vendégre való tekintettel jelentős késés esetén se tudom meghosszabbítani. Ez esetben igyekszem a kezelést az adott időtartamra lerövidíteni, előfordulhat azonban, hogy ez nem kivitelezhető minőségi romlás nélkül, ez esetben új időpontot fogok javasolni

Lemondási feltételek:
bármikor, bárkivel megtörténhet, hogy előre nem látható okokból nem tud eljönni az előre megbeszélt időpontban. Ilyenkor, ha a kezelés időpontját módosítani vagy törölni szeretnéd, kérlek, minél előbb értesíts valamelyik elérhetőségemen – lehetőleg írásban!

Betegség:
fontos az egészség, a tiéd és az enyém is. Kérlek, hogy amennyiben fertőző betegséged vagy lázad van, ne gyere el a kezelésre, boldogan adok másik időpontot!

Kezelések
közben minden figyelmemet a vendégnek szentelem, nem veszem fel a telefont, és nem válaszolok üzenetekre, ezért előnyben részesítem az írásbeli üzeneteket, kérlek, inkább ezt használd, és légy türelemmel, ígérem, amint tudok, válaszolok!

Kisgyermekek:
két fiú édesanyjaként pontosan tudom, milyen nehézkes lehet a gyerekek felügyeletének megszervezése, azonban mégis megkérlek, hogy csak abban az esetben gyere el egy kezelésre, ha sikerül ezt megoldanod. A nálam eltöltött idő csak a tiéd, és hidd el: gyermeked is hálás lesz, ha testileg és lelkileg kipihenve, megújulva térsz haza!

Háziállatok:
számomra rendkívül fontos a tisztaság és a higiénia – a te érdekedben is -, amit egy kisállat mellett sajnos lehetetlen lenne fenntartani a szalonban. Ezért kérlek, hagyd otthon kis kedvencedet!

Fizetés:
a szalonban csak készpénzes fizetés lehetséges! az árak forintban értendőek. az árak borravalót nem tartalmaznak.

Köszönöm a figyelmet és a megértést!