Testkezelések

"A masszázs a szeretet nyelve, a szeretet szinonimája." - Osho

A minőségi érintés gyógyító hatása mára már közismert. A masszázs fizikai szinten javítja a keringést, gyorsítja az anyagcserét, felfrissíti a szöveteket, és fokozza a nyirok áramlását, így méregteleníti a szervezetet. Emeli a hámréteg és a mélyebben fekvő szövetek hőmérsékletét, így javítja a tápanyagok felszívódását, ezáltal táplálja, szépíti a bőrt és késlelteti az öregedési folyamatokat is. A masszázs hatására az idegrendszeri feszültség csökken, erőteljes nyugtató hatása van, és ennek az ellazulásnak a hatására az izmok képesek elengedni a bennük felgyülemlett stresszt és görcsöket. A szeretettel végzett masszázs és a terápiás minőségű illóolajok hatására ez az elengedés lelki szinten is végbemegy, így észrevétlenül szabadulhatunk meg régen eltárolt fájdalmaktól, blokkoktól. Így a kellemes élményen túl terápiás célokra is használhatjuk masszázst. Az általam végzett testkezelések aszerint vannak megkomponálva, hogy minél inkább segítsék ezt a fajta megélést is.
 
 

Aromazen testmasszázs

Teljes ellazulás az öt elem segítségével.

IDŐTARTAM: 90 PERC
KEZELÉS ÁRA: 12.000 Ft

A hagyományos kínai orvoslás (HKO) egy több ezer éves múltra visszatekintő rendszer, ami a világban dolgozó erőket, elemeket öt különböző csoportba sorolja. Ez a filozófia az “Öt elem tana” néven vált ismertté. Az elemek a Fa, a Tűz, a Föld, a Fém és a Víz. Ezek az elemek folyamatos változásban vannak, folyamatosan alakulnak át egymásba, dinamikus egyensúlyuk gondoskodik a mikro- és makrokozmosz harmonikus működésről. Ha ez az egyensúlyi állapot kibillen, felborul, akkor megakad az energia áramlása, nyugtalanság, bizonytalanság, vagy akár betegség is kialakulhat.

Az általam használt ADRIENNE FELLER AROMAZEN illóolaj keverékek segítenek visszaállítani az elemek egyensúlyát, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait, és ezáltal segítenek visszatalálni a középpontunkba.

A kezelés egy rövid konzultációval kezdődik, majd az ADRIENNE FELLER AROMAZEN kártyákat segítségül hívva kiválasztjuk, hogy melyik elem támogatására van a leginkább szükség az adott szituációban.

A kezelés végén ajándékba adok egy adagot a felhasznált olajból, hogy tovább dolgozzon az illat, megerősítve ezzel a masszázs hatását.

A kezelés főbb mozzanatai:

 

 • konzultáció
 • a megfelelő illóolaj keverék kiválasztása
 • ellazítás
 • teljes testmasszázs
 • visszavezetés

 

Balance testkezelés

Kerülj egyensúlyba!

IDŐTARTAM: 90 PERC
KEZELÉS ÁRA: 12.000 Ft

Az egyensúly maga a harmónia. Ha harmónia van bennünk, akkor a béke és a boldogság állapotában vagyunk, képesek vagyunk együtt áramlani az élettel, ellenállni a nehézségeknek, és gyorsan visszatalálni a középpontunkba egy-egy nehézség után. De ha az egyensúly megbomlik, akkor kibillenünk, megborulunk, elakadunk az életben.

Ez a különleges testkezelés abban segít, hogy képesek legyünk visszaállítani magunkban az egyensúlyt. Az összes elemmel dolgozunk, és mindegyik támogat miket abban, hogy visszakerüljünk az élet áramlásába.
Ez a kezelés egy mantra a testnek.

A speciálisan összeállított illóolaj-keverékek hatására az immunrendszer erősödik, a test ellenállóbbá válik, megújul. A különleges, sokszor ismétlődő, monoton mozdulatsorokat tartalmazó érintéstechnika hatására nagymértékben ellazul a test, megnyugszanak az érzelmek és a gondolatok. Az ellazulást még jobban segíti a kezelésbe beillesztett forró lávakövek alatt eltöltött rövid pihenő. Ezáltal nyitottá és befogadóvá válunk, ami utat nyit annak, hogy meghalljuk lelkünk szavát, a problémák átíródjanak, a blokkok oldódjanak, a fizikai test és a lélek egyensúlyba kerüljön.

A kezelés főbb mozzanatai:

 

 • ellazítás
 • gerinc bedörzsölése illóolajokkal
 • teljes testmasszázs
 • forró lávakövek felhelyezése a gerincre
 • visszavezetés

 

A női élet változásai

Életszakaszokba beavató testkezelések

IDŐTARTAM: 120 PERC
KEZELÉS ÁRA: 15.000 Ft

A női élet tele van változásokkal és kihívásokkal. A régi időkben ezekre különleges beavató szertartásokkal készítették fel az új életszakaszba lépő nőket. Sajnos ezek a hagyományok már csak kevés helyen élnek, pedig most is nagy szükség lenne rájuk.

A nők felé támasztott elvárások sokszor drasztikusan megváltoznak egy új szakaszba lépéskor, mi magunk azonban nem feltétlenül kapunk megfelelő támogatást ennek megéléshez. Csak igyekszünk minél hamarabb túlesni rajtuk, és próbálunk úgy tenni, mintha az átalakulás nem lenne hatással a mindennapi életünkre.

Ezzel szemben szükség lenne a test és a lélek összehangolására, hogy a lelkünk utolérjen minket, és a változások közepette is magabiztosan, rugalmasan és alázattal tudjunk szembenézni az élettel!

Ezeknek megfelelően különböző rituálékat tartok:

 • az első menstruáció időszaka, nővé érés
 • a menyasszonyság időszaka, asszonnyá válás
 • a várandósság időszaka, anya születik
 • a változás időszaka, a bölcs asszony

 

A kezelés főbb mozzanatai:

 • lábfürdő
 • közös ima, áldás
 • ellazítás
 • a talp és a gerinc bedörzsölés illóolajokkal
 • teljes testmasszázs a rituálénak megfelelő illóolaj keverékkel
 • visszavezetés