Az illatok csodálatos ereje

 Az illóolajokat a növények azért állítják elő, hogy védelmezzék magukat, és kommunikáljanak egymással.

Az illóolajok tehát információt tartalmaznak. Ha valaki érti ezt a kódolt üzenetet, akkor képessé válik arra, hogy az illóolajok támogatását kérje az élet legkülönbözőbb szakaszaiban. 

Az illóolajok ugyanis segíthetnek nekünk visszatalálni önmagunkhoz, helyreállítani a felborult egyensúlyt, és ezáltal aktiválni a szervezet öngyógyító folyamatait..

Illóolajos tanácsadás és személyre szabott keverék készítése

IDŐTARTAM: 60-90 PERC
TANÁCSADÁS ÁRA: 10.000 Ft
melyből 5.000,- beszámításra kerül a keverék, vagy a kezelés árába

Véleményem szerint minden betegség, vagy diszharmónia a lélekben gyökerezik, és a célja, hogy jelezzen nekünk valamit. Ha megtaláljuk a probléma okát, tudatosítjuk, és annak megfelelően változtatunk az életünkön, akkor a jelzés okafogyottá válik, és enyhül, vagy akár meg is szűnik.

A probléma feltárását egy mélyre ható, célzott beszélgetés segíti, ami során megvizsgáljuk az adott élethelyzetet, folyamatot, problémát, amiben éppen benne vagy. Az intuíciót és egyéb eszközöket, technikákat hívunk segítségül, hogy megtaláljuk a probléma okát. 

Ezután közösen, az egyéni igényeknek megfelelően összeállítjuk a kezelést. 

A lelki sebek enyhítésére az aromaterápia leggyakrabban az olfaktorikus terápiát, azaz a szaglóterápiát ajánlja, hiszen a szaglásunkon keresztül a személyre- és problémára szabott illóolaj keverékben lévő információ közvetlenül a vegetatív idegrendszerhez kerülhet, és ott fejtheti ki hatását.

Események, rendezvények illatosítása

Az illatok szoros kapcsolatban állnak az emlékekkel és az érzelmekkel. Emiatt egy jellegzetes illat képes felidézni egy kellemes eseményt, vagy egy kedves személyt. 

Ha szeretnéd, hogy egy számodra fontos esemény, mint pl. az esküvőd saját illatot kapjon, amit megszagolva bármikor visszatérhetsz az élményhez, vagy ha szeretnél a vendégeidnek valami igazán különlegeset adni, akkor keress bizalommal, és alkossuk meg együtt az illatot, ami igazán a tiéd!

 

 

EGYEDI AJÁNLATÉRT KERESS AZ
ELÉRHETŐSÉGEIM EGYIKÉN!