Jogi nyilatkozat

Tájékoztatlak, hogy én, Galambos Eszter, ezen honlap tulajdonosa nem vagyok orvos, nem rendelkezek semmilyen orvosi végzettséggel, a honlapon megjelenő tartalmak nem helyettesítik az orvosi konzultációt, a diagnózist, vagy az orvosi gyógykezelést! Sem a szépségterápiás, sem az aromaterápiás, sem az energiagyógyászati kezelések nem helyettesítik az orvosi gyógykezeléseket!

Az általam végzett kezelések, mind önismereti, spirituális, energetikai és ezoterikus technikák, amelyeket nem hagyott jóvá államilag elismert orvosi, gyógyítói, vagy szakmai testület, és a legtöbbjük hatása tudományosan nem bizonyított! Ezen tevékenységeket spiritisztaként végzem! Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok, nem végzek pszichoterápiát, a honlapomon a személyes tapasztalataimat és véleményemet osztom meg.

A honlapon megjelenő információk nem alkalmasak öngyógyításra, nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist, vagy kezelést. Minden terápia előtt kérd ki orvosod tanácsát! Csak mentálisan egészséges emberekkel foglalkozok! Betegség esetén fordulj szakképzett orvoshoz!

A kezeléseimen és a tanfolyamaimon saját felelősségre vehetsz részt! A honlapon elhelyezett, és a konzultációkon elhangzott információk szakszerűtlen értelmezéséért, felelőtlen alkalmazásáért nem vállalok felelősséget!

Jelenleg nem végzek természetgyógyászati tevékenységet.

Tiszteltettel:

Galambos Eszter