Kiegészítő kezelések

A rövid, kiegészítő kezelések lényege, hogy könnyedén beilleszthetőek bármelyik arc- vagy testkezelésbe, ezáltal még inkább egy adott probléma megoldására tudunk fókuszálni.
 
A kiegészítő kezelések önmagukban nem elérhetőek!
 

Testradírozás

IDŐTARTAM: 10-30 PERC
KEZELÉS ÁRA: 3.000-5.000Ft

A testradírozás során zsályás-levendulás, shea vajas testradírral leradírozzuk a kiválasztott testrészeket, majd átmasszírozzuk őket. Ezzel a bőrfelszínről eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, szennyeződéseket, felesleges lerakódásokat, alaposan megtisztítva ezzel a bőrt. Az inger hatására a keringés fokozódik, a bőr tápanyag ellátása javul. Majd testolajjal masszírozzuk, tápláljuk a hámot, ami így sokkal könnyebben képes befogadni a hatóanyagokat. A végeredmény: selymesen puha és lágy tapintású bőr!

Választható testrészek: hát, karok, lábak

A kezelés után nem szükséges lezuhanyozni, a bőr nem marad ragadós, vagy kellemetlen tapintású.

Illóolajos testbedörzsölés

IDŐTARTAM: 10 PERC
KEZELÉS ÁRA: 3.000 Ft

A teljes test (hát, lábak, has, karok) bedörzsölése illatos olajjal. A bedörzsölés nem egyenlő a hosszabb ideig tartó masszázzsal, hiszen itt a lényeg a hatóanyagok minél gyorsabb és alaposabb bejuttatása a bőrbe. 

A kezelés elején történő testbedörzsölés után az illóolajok az egész kezelés alatt folyamatosan dolgoznak, és kifejthetik jótékony, pezsdítő, vagy épp nyugtató hatásukat.

Hátkezelés

IDŐTARTAM: 60 PERC
KEZELÉS ÁRA: 10.000 Ft

A háti szakaszt általában két probléma érinti: a problémás bőr sokszor nem csak az arcon jelenik meg, hanem a háton, törzsön, vállon is. Ezeket a bőrfelületeket ugyanúgy lehet, és szükség esetén kell is kezelni, ápolni.

A másik probléma a beállt, fájdalmas izomkötegek. Az emberek jelentős része a csuklyás izomba gyűjti a feszültséget, így ez a terület sokaknál merev, görcsös. A derék is egy kritikus terület, egy felmérés szerint a felnőtt lakosság 85% szenvedett már több napig tartó derékfájástól. Ezeket a területeket egy lazító, görcsoldó illóolajos keverékkel és finom érintésekkel tehermentesíteni lehet.

Figyelem, nem gyógymasszázs!

A kezelés főbb mozzanatai:

  • hát leradírozása
  • gőzölés, tisztítás
  • tápláló pakolás
  • hátmasszázs

Mellfeszesítő kezelés

IDŐTARTAM: 30 PERC
KEZELÉS ÁRA: 8.000 Ft

A melleink a nőiségünk jelképei. Sajnos az öregedés ezt a területet sem kíméli, de ez a különleges kezelés képes feszesíteni és rugalmasítani a mell érzékeny bőrét, miközben a finom és lágy érintések erősítik bennünk a női energiákat, és segítenek megnyitni szívünket a szeretetre.

A kezelés főbb mozzanatai:

  • virágvizes hidratálás
  • mellfeszesítő esszencia felhelyezése
  • mell- és dekoltázs masszázs
  • mellfeszesítő pakolás

Fejmasszázs

IDŐTARTAM: 20 PERC
KEZELÉS ÁRA: 6.000 Ft

Az ayurvéda egy ősi indiai gyógyító rendszer, melynek lényege a testben az egyensúly visszaállítása, fenntartása. A betegségek megelőzését különböző módszerekkel igyekszik elérni, melyek közül az egyik a masszázs.

A shiroabhyanga a hajas fejbőr masszázsa, ami különleges élményt nyújt az európai embernek. A fejmasszázs ülő testhelyzetben történik, gyors, dinamikus és erőteljes mozdulatokkal, amik kiszakítanak a hétköznapokból, ezáltal a test ellazul, áthangolódik. Fizikai szinten is rendkívül jó hatásai vannak, javítja a vérkeringést, enyhíti a fejfájást, javítja a fejbőr és a haj állapotát, de a fejbőr masszázsa jótékony hatással van az arcbőr rugalmasságára és feszességére is!

Ebben a kezelésben kelet és nyugat találkozik: a fejmasszázs az ayurvédában is használt mozdulatokkal, és 100%-ig tiszta, minőségi olajokkal történik.

Figyelem! A kezelés során a fejbőr és a haj is olajos lesz, így érdemes hajgumival, sapkával készülni a hazaútra! 🙂

Szemkontúr kezelés

IDŐTARTAM: 30 PERC
KEZELÉS ÁRA: 5.000 Ft

A szem a lélek tükre – tartja a mondás. Nem hiába, hiszen a szemeink mindent elárulnak rólunk, valamint mivel itt a legvékonyabb a bőrünk, ez a terület extra figyelmet és gondos ápolást igényel.

Ez a frissítő, ránckisimító mini kezelés tartalmaz egy hatóanyagos szemmasszázst, és egy lifting hatású szemmaszkot. Hatására a szemkörnyék izmai ellazulnak, a ráncok kisimulnak, és elmúlik a stressz okozta szemfáradtság. Az átható tekintet garantált!

A szemmaszk a szem teljes felületére felkerül, klausztrofóbia esetén nem ajánlott a használata!

Ózonos vapozon

IDŐTARTAM: 10 PERC
KEZELÉS ÁRA: arckezelés részeként ingyenes

Az arckezelések fontos része lehet az arcbőr megtisztítása a szennyeződésektől, komedóktól, aknéktól. Utóbbiak eltávolítása akár fájdalmas is lehet, de megfelelő előkészítéssel a kellemetlenség csökkenthető. A bőr felpuhítása általában meleg gőzzel történik. Bár sokan nem kedvelik, a gőznek kétségtelenül sok előnye van. A hő hatására a bőr felső rétege fellazul, a pórusok megnyílnak, átmelegszik a bőr, keringése javul, a bőr fokozottan verejtékezik, a kiválasztás is beindul. Nálam mindig kerül a tartályba aromavíz is, melynek jótékony összetevői a gőzzel együtt akadálytalanul bejuthatnak a bőrbe.

Ezen kívül a gőzölésnek a vitalizáló, tápláló kezelések során is jó hasznát vehetjük, ugyanis lehetőség van a gőzzel együtt ózont is a bőrfelszínre juttatni, ami erős oxidálószerként leköti a szabad gyököket, ezáltal jelentősen segítheti a sejtek megújulását, a kollagén képződését, azaz az öregedésgátlást.