Rólam

“Tanulj meg jól látni! Jól látni önmagadat, és a világodat. De ne a saját szemeddel tekints magadra, hanem úgy, ahogy Isten lát téged. Tökéletesnek és határtalannak.”

Nei’silynGalambos Eszter vagyok, 1985. március 15-én születtem, a Halak jegyében, Nyilas aszcendenssel. A kettősség, az ellentétek megélése, kibékítése és szintetizálása végig kísérte az életemet. Egy vegyipari szakközépiskolából bekerültem a bölcsészkarra, majd dolgoztam a vendéglátásban és sminkesként a divatiparban is. Végül úgy döntöttem, hogy “megállapodok”, és megalapítottam a saját kozmetikai szalonomat.

Felébredt bennem a vágy, hogy a szépséget ne csak kívülről szemléljem, hanem a mélyére lássak, megértsem és segítsek a felszínre hozni. Mert a SZÉPSÉG mindenkiben ott van, csak sokszor nem látjuk, mert ebben a rohanó világban nincs időnk megállni, nincs időnk törődni magunkkal, nincs időnk szeretni magunkat. Enélkül pedig a szépség csak egy illúzió, ami elröppen az évek előrehaladtával.

Mindig igyekszem meglátni a vendégeim LELKÉT az arc mögött. Mert hiszem, hogy semmilyen kence nem képes annyira megszépíteni az embert, mint a törődés, az őszinte odafordulás, a szeretet. Minden kezelést ebben a szellemben végzek, a vendégeim legnagyobb örömére!

Sokáig nem tudtam és nem is akartam megfogalmazni az általam végzett munka lényegét, de egyre tisztábban látom a saját utamat, és azt is, hogy mi az, amiben a leginkább tudok segíteni a hozzám fordulóknak. Az illatok, a finom érintések és a megfelelő energetikai háttér megteremtése együtt olyan teret képes létrehozni, ahol az emberek találkozhatnak önmagukkal, észrevétlenül letehetik terheiket, és ezáltal közelebb kerülhetnek ahhoz, hogy megteremtség a boldogságot az életükben!

Várlak szeretettel!