Szalonetikett

Kedves Vendégeim,

kérlek, engedjétek meg, hogy kicsit részletesebben is bemutassam Nektek a szalonomat és a kezelések menetét! A kezelésekről és rólam olvashattatok már a szalon honlapján, de szeretnék megosztani veletek pár gyakorlati jellegű információt, és szabályt is! A szalonban igyekeztem mindent úgy kialakítani, hogy a Ti kényelmeteket szolgálja, de ha bármilyen tanácsotok, építő jellegű kritikátok, vagy akár kérdésetek van, akkor kérlek, írjátok meg nekem az info@galamboseszter.hu email címre, vagy a Galambos Eszter szépségterapeuta oldalon keresztül!

A hagyományos kozmetikával ellentétben a szépségterápia holisztikus szemléletben működik, ami annyit tesz, hogy nem csak a vendég “látható” részével – azaz a bőrrel – foglalkozunk, hanem igyekszünk a test, a lélek és a szellem szintjén is pozitív változásokat beindítani. Ennél fogva a relaxáció kulcsfontosságú, minden egyes mozzanat a teljes ellazulást szolgálja. Minden érzékszervet bevonunk a varázslatba, a csodálatos illatok, finom érintések, nyugtató zene, otthonos környezet és a kiváló minőségű gyógyteák mind segítenek “hangulatba kerülni”.

Ezt leszámítva a szépségterápiás kezelések felépítése ugyanolyan, mint amit a hagyományos kozmetikában megszokhattunk. Ugyanúgy megvannak a jól bevált lépések, mint a letisztítás, radírozás, tonizálás/harmonizálás, hatóanyag bevitel, maszk, hidratálás/táplálás.

A szalonban rajtunk kívül nincs senki, ezért nincs semmi, ami megzavarhat Téged a kezelés közben. Számomra természetes, hogy egyszerre csak egy vendéggel foglalkozok, és neki szentelem a teljes figyelmemet. A kezelések előtt és után van lehetőség beszélgetésre, a kezelések azonban többnyire csendben zajlanak, ezzel is támogatva a teljes ellazulást. A kezelések úgy vannak megkomponálva, hogy ne legyenek bennük üresjáratok, azaz ok nélkül nem hagylak magadra, nem nyomogatom a telefonomat, és nem trécselek a kollégákkal.
 
Az elmúlt pár évben rengeteg időt és energiát fektettem az önismereti munkába, elmerültem a spiritualitásban és sok különböző energetikai gyógyító technikát tanultam. Ezeket előszeretettel építem be a kozmetikai kezelésekbe, és így az érintések, az illatok és a támogató, harmonizáló energetikai háttér egymást erősítve képesek kifejteni hatásukat. Ennélfogva a kezelések több szinten is hatnak, és mélyrehatóbb változásokat tudnak beindítani.
Szeretném, ha otthon éreznéd magad a szalonban, és a küszöbön belépve le tudnád tenni a mindennapok nyűgjét. Ezért igyekszem mindent megtenni a kényelmedért, vendégpapucsba bújtatlak és finom gyógyteával kínállak. Cserébe kérlek, némítsd le a telefonodat! Az első alkalommal ki kell töltened egy konzultációs kérdőívet, amiben az egészségi állapotodról, életmódodról, szokásaidról kérdezlek, hogy a leginkább neked való kezelést, és termékeket tudjam ajánlani. Közben kártyát húzunk, és átbeszéljük a leginkább aktuális problémákat, történéseket, amik foglalkoztatnak téged! Ezek alapján összeállítom a kezelést, átbeszéljük a részleteket és a várható költségeket, aztán kezdődhet is a kezelés! 
 
A kezelések során mindig tiszta és/vagy egyszer használatos lepedőt, törülközőt, takarót és kis ruhát adok a személyes higiénia betartása érdekében. Habár van lehetőség a fejpánt használatára, én nem szeretem őket különösebben, hiszen sokszor a hajas fejbőrt is masszírozom. Emiatt sajnos nem tudok garanciát vállalni arra, hogy nem lesz olajos vagy krémes a hajad. Kérlek, a kellemetlenségek elkerülése érdekében ezt vedd számításba időpont foglaláskor!
 
Mivel számomra fontos, hogy a lehető legteljesebb szolgáltatást nyújtsam, így egy kezelés akár 2-3 óráig is eltarthat, attól függően, hogy éppen mire van szükség/igény/lehetőség. Ez természetesen nem törvényszerű, a kezelések szerencsére teljesen személyre szabhatóak, így az időtartamot mindig a megadott keretekhez igazítom.
 
A kezeléseket mindig igyekszem időben befejezni, hogy legyen időd magadhoz térni, és meg tudjuk beszélni a tapasztalataidat! Emiatt kérlek, a kezelés elején jelezd, ha időre mész valahova, hogy aszerint tudjak számolni az idővel! 
Az erősségeim az arckezelések és testkezelések, a különböző masszázsok, az energetikai kezelések és a szakrális aromaterápia. Igyekszem ezekre helyezni a hangsúlyt, hiszen ezzel tudok a legtöbbet adni Neked! Emiatt a szőrtelenítés (kivéve a szemöldökszedést) valamint a szempilla,- és szemöldökfestések hiányoznak a repertoárból.
 
 

A kezelések során kizárólag professzionális Adrienne Feller kozmetikumokat és Panarom illóolajokat használok. Számomra nagyon fontos, hogy csak kimagasló minőségű, tiszta és valóban hatékony termékekkel dolgozzak, amiknek az energetikája, és a szubtilis minősége is rendben van. Ezekben a márkákban pedig tökéletesen megbízok. 

Bár nem végzek értékesítést, nagyon szívesen segítek az otthoni bőrápolásban, ha érdekel valamelyik termék, tudok mintát adni, hogy ki tudd próbálni! Természetesen tudok segíteni a beszerzésben is, ha úgy érzed, hogy szükséged van valamire!
 
Ezen kívül a vendégeim számára, a szalonban történő kezelések kiegészítéseként szívesen készítek személyre szabott krémeket vagy olajkeverékeket is!

Fontos tudnivalók a szalonról:

 

Megközelítés:
A szalon címe: 1145 Budapest, Uzsoki utca 30. azonban nincs külön házszám, az Uzsoki Kórház régi bejáratával szembeni különálló kis épületben találsz.

Parkolás:
A parkolás az utcán megoldott, azonban sokszor kevés a hely, kérlek, ezt kalkuláld bele az érkezésbe, ha autóval jössz!

A dohányzás és alkoholfogyasztás a szalon egész területén szigorúan tilos!

Annak érdekében, hogy az általatok is megszokott magas színvonalon tudjak dolgozni, fontos, hogy figyeljünk egymásra, és tiszteljük egymást. Ezért kérlek a következőkre figyelj oda, ha hozzám érkezel:
 

Időpontfoglalás:
A kezelések igénybe vételéhez előzetes bejelentkezés, és időpontfoglalás szükséges. Időpontot foglalni elsősorban írásban lehet (email, facebook üzenet, sms, stb.), hiszen ha dolgozok, akkor nem tudom felvenni a telefont. Ha időm engedi, visszahívlak! 

Jelenleg minden héten hétfőn, kedden és csütörtökön dolgozok, ezeken a napokon 9-18 között bármikor tudsz hozzám jönni! Természetesen egyedi esetekben, megbeszélés után más időpontok is szóba jöhetnek! Ennek feltételei eltérhetnek a szokásostól!

Késés:
kérlek, hogy amennyiben 5 percnél többet késel a megbeszélt időpontról, értesíts valamelyik elérhetőségemen – lehetőleg írásban! A kezelés időtartamát a következő vendégre való tekintettel jelentős késés esetén se tudom meghosszabbítani. Ez esetben igyekszem a kezelést az adott időtartamra lerövidíteni, előfordulhat azonban, hogy ez nem kivitelezhető minőségi romlás nélkül, ez esetben új időpontot fogok javasolni!

Lemondási feltételek:
bármikor, bárkivel megtörténhet, hogy előre nem látható okokból nem tud eljönni az előre megbeszélt időpontban. Ilyenkor, ha a kezelés időpontját módosítani vagy törölni szeretnéd, kérlek, minél előbb értesíts valamelyik elérhetőségemen – lehetőleg írásban!

Betegség:
fontos az egészség, a tiéd és az enyém is. Kérlek, hogy amennyiben fertőző betegséged vagy lázad van, ne gyere el a kezelésre, boldogan adok másik időpontot!

Kezelések
közben minden figyelmemet a vendégemnek szentelem, nem veszem fel a telefont, és nem válaszolok üzenetekre, ezért előnyben részesítem az írásbeli üzeneteket. Kérlek, inkább ezt használd, és légy türelemmel, ígérem, amint tudok, válaszolok!

Kisgyermekek:
két fiú édesanyjaként pontosan tudom, milyen nehézkes lehet a gyerekek felügyeletének megszervezése, azonban mégis megkérlek, hogy csak abban az esetben gyere el egy kezelésre, ha sikerül ezt megoldanod. A nálam eltöltött idő csak a tiéd, és hidd el: gyermeked is hálás lesz, ha testileg és lelkileg kipihenve, megújulva térsz haza!

Háziállatok:
számomra rendkívül fontos a tisztaság és a higiénia – a te érdekedben is -, amit egy kisállat mellett sajnos lehetetlen lenne fenntartani a szalonban. Ezért kérlek, hagyd otthon kis kedvencedet!

Fizetés:
a szalonban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges! Az árak forintban értendőek és borravalót nem tartalmaznak.

Köszönöm a figyelmet és a megértést!